Del

Soloudstilling i Galleri Esk

Solo-udstilling i Galleri ESK
Så blev min udstilling i Galleri ESK en realitet. Det er anden gang, jeg har fornøjelsen af at udstille i, det jeg tror må være, Djurslands hyggeligste galleri. Denne gang er det en solo-udstilling, og jeg har fyldt rummene med malerier, akvareller og grafik. Jeg har også en del keramik med, som bl.a. Lunder/ søpapegøjer i keramik, Alke og Agerhøns. De grafiske arbejder er trykt på Aarhus Kunstakademi og har været længe undervejs. Nogle er kobbertryk, og andre er virkeliggørelsen af en gammel drøm om at arbejde med fotogravure, som er en trykketeknik, hvor nogle af mine “sort sol” malerier ligger til grund for det færdige dybtryk. Jeg er meget taknemmelig for, at blive inviteret til at lave så bred en udstilling i de skønne lokaler hos Pia og Jørn Eskildsen, og jeg håber, at en masse natur- og kunstglade mennesker kigger forbi.